Arpalıuşağı İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

Misyon: Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş,çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Okulumuz 2018 Yılı´nda Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ´´TEMİZ OKUL,SAĞLIKLI OKUL Projesi´´ kapsamında "Beyaz Bayrak" ile ödüllendirilmiştir. Yine okulumuz 2018 Yılı´nda Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan denetimlerde sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam koşullarına uygun bulunduğundan "BESLENME DOSTU OKUL SERTİFİKASI" almaya hak kazanmıştır..

Saatler: 08:40 14:00
Isınma: Kaloriferli
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Her gün sabahları ve ders öncesi olmak üzere; okul müdürümüz tarafından 10 dakika kültür fizik hareketleri yaptırılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Beyaz Bayrak(TEMİZ OKUL,SAĞLIKLI OKUL Projesi) Beslenme Dostu Okul Projesi

Telefon - 0 326 792 15 07(Türk Telekomun alt yapısı tahrip edildiğinden sabit telefonumuz hizmet vermemektedir

WEB - https://arpaliusagiilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ARPALIUŞAĞI MAH. ARPALIUŞAĞI SK. NO: 144 HASSA / HATAY

Adres - ARPALIUŞAĞI MAH. ARPALIUŞAĞI SK. NO: 144 HASSA / HATAY

Ulaşım Ulaşım Aktepe ve Hassa üzerinden yapıldığında mesafe her iki taraftan 10 km.dir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 10/90